Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την επιχορήγηση του Δήμου Αντιπάρου

Newsroom
26/10/2022 15:15
 
 
 

 

«Πρωτοβουλία καθοριστικής σημασίας, που θα βοηθήσει καταλυτικά την καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών» χαρακτήρισε την προμήθεια και εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού δυναμικότητας παραγωγής 300 κ.μ./ημέρα για τον οικισμό Αγίου Γεωργίου του Δήμου Αντιπάρου, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας.

Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος επιχορηγήθηκε με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, μέχρι το συνολικό ποσό των 403.000€. Η εν λόγω δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, οι οποίοι δίνουν έναν καθημερινό αγώνα για την έμπρακτη στήριξη των νησιών και των τοπικών κοινωνιών. Η φορητή μονάδα αφαλάτωσης του Αγίου Γεωργίου στην Αντίπαρο θα συνδράμει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 20 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.