Ανακατασκευάζεται πλήρως το γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αντίπαρο με χρήματα της Περιφέρειας

Newsroom
22/11/2021 10:25
 
 
 

 

Στην υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία «ΤΕΧΝΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που αφορά στην πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου 8×8 του Δήμου Αντιπάρου, προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Οι εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν στο, προς υλοποίηση, έργο για την αναβάθμιση της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και είναι οι εξής:

1. Κατασκευή υποδομής αποστράγγισης.

2. Αποκατάσταση υφιστάμενης χωμάτινης επιφάνειας αγωνιστικού χώρου.

3. Κατασκευή περίφραξης και θυρών.

4. Επίστρωση γηπέδου με συνθετικό χλοοτάπητα νέας γενιάς.

5. Τοποθέτηση πάγκων αναπληρωματικών.

6. Ηλεκτροφωτισμός εγκαταστάσεων.

Αναφερόμενος στο έργο, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε:

«Είναι υπέροχο να μπορούμε να εκπληρώνουμε τις επιθυμίες των παιδιών. Τον Νοέμβριο του 2020, ο Γιάννης, μαθητής του Δημοτικού στην Αντίπαρο ξεκίνησε έρανο για να αποκτήσουν τα παιδιά γήπεδο ποδοσφαίρου.
Ο Δήμαρχος Αντιπάρου έκανε αμέσως γνωστή στον Περιφερειάρχη την πρωτοβουλία του Γιάννη, στέλνοντας παράλληλα την επιστολή του με αίτημα τη συνδρομή της Περιφέρειας για την κατασκευή γηπέδου.
Σήμερα, λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών (μελέτη, δημοπράτηση, κλπ.), υπογράψαμε την εργολαβική σύμβαση και ο Γιάννης, όπως και όλα τα παιδιά του νησιού, θα έχουν σε επτά μήνες στη διάθεσή τους ένα σύγχρονο γήπεδο με χλοοτάπητα, ηλεκτροφωτισμό LED, κλπ.
Μετά, λοιπόν, την Κύθνο και την Αμοργό που για πρώτη φορά απέκτησαν γήπεδο το 2020 και η Αντίπαρος αποκτά το δικό της αθλητικό στολίδι».

(Visited 301 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*