Ο Χρήστος Λύδης υποψήφιος Δήμαρχος Φολεγάνδρου

Newsroom
17/10/2022 15:28
 
 
 

Με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Για μια Νέα Φολέγανδρο» ο 30χρονος Χρήστος Λύδης εξέφρασε την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο κ. Λύδης πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη Σύρο στις 26 Οκτωβρίου προκειμένου να κάνει γνωστές τις αρχές του συνδυασμού του, αλλά και το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Η δήλωση υποψηφιότητας που έστειλε στα ΜΜΕ έχει ως εξής: 

Αγαπητοί συμπατριώτες, αγαπητές συμπατριώτισσες

Ύστερα από βαθύ στοχασμό και ώριμη σκέψη, έχοντας πάντα υπόψιν την ευθύνη που φέρει η θέση του Δημάρχου, και μην αντέχοντας να βλέπω πλέον την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας, λαμβάνω την τιμή να σας ανακοινώσω επίσημα την πρόθεση μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Φολεγάνδρου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός μας «Για μια Νέα Φολέγανδρο» έρχεται για να σταθεί δίπλα στους πολίτες και την κοινωνία μας, έρχεται με όραμα, σχέδιο και αποφασιστικότητα, μακριά από πολιτικούς εναγκαλισμούς, φόβο, ξεπερασμένες ιδεοληψίες και αντιλήψεις που μας γυρίζουν στο παρελθόν, ο νέος αυτός συνδυασμός θα αποτελείται από ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων και όλων των ηλικιακών τάξεων, γιατί ο νέος έχει φλόγα, δύναμη και φρέσκιες ιδέες, ο παλιός όμως έχει εμπειρία και θα είναι πολύ σημαντικός στην Νέα Φολέγανδρο .

Το σημαντικότερο από όλα βέβαια για εμάς, θα είναι:

Οι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν αυτήν την παράταξη, να έχουν αγνή και άδολη αγάπη για τον τόπο τους, αυτό είναι υπόσχεση από εμάς και ένας “όρος” εισόδου, για τους ανθρώπους που θα αποτελέσουν αυτή την ομάδα.

«Για μία Νέα Φολέγανδρο»

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασης που έχει περιέλθει η ιδιαίτερη πατρίδα μας, αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω σε προσωπικό επίπεδο και να ασχοληθώ με την μεγαλύτερη μου αγάπη, την Φολέγανδρο!

Η δικαιοσύνη, η ανιδιοτέλεια, η τιμιότητα και η αποφασιστικότητα είναι οι αξίες που με χαρακτηρίζουν, όπως όλοι καλά με γνωρίζετε.

Αυτά θα είναι τα όπλα μου μου στον δύσκολο αγώνα που πήρα απόφαση να φέρω εις πέρας στα 30 μου χρόνια, στον δύσκολο αυτό αγώνα δεν περισσεύει κανείς, η νέα Φολέγανδρος ετοιμάζεται.

Σας καλώ όλους δίπλα μου και δεσμεύομαι ότι θα προστατέψω τον κάθε ένα και την κάθε μία από τις απειλές, την συκοφαντία, τα όσα βρόμικα και νοσηρά σχέδια επιβουλευθούν πάλι κάποιοι γνωστοί άγνωστοι του νησιού μας, προκειμένου μην χάσουν την εξουσία!

Σε αυτό τον αγώνα σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.

Σας καλούμε όλους στο πλοίο μας, σας καλούμε όλους για να ταξιδέψουμε με πίστη και αγάπη για τον ομορφότερο προορισμό του κόσμου, την Φολέγανδρο.

Το νησί της καρδιάς μας.

«Για Μια Νέα Φολέγανδρο»

 

Με απεριόριστη εκτίμηση

Χρήστος Ε. Λύδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Φολεγάνδρου

(Visited 190 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*