Ξανά υποψήφια για τον Δήμο Φολεγάνδρου η Ευθαλία Παπαδοπούλου

Newsroom
14/09/2023 15:06
 
 
 

 

Τη συμμετοχή της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 με το συνδυασμό «Για τη Φολέγανδρο που αγαπώ» ανακοίνωσε η νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφια Ευθαλία Παπαδοπούλου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κα Παπαδοπούλου, κάνει γνωστό πως στόχος δικός της και των ανθρώπων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της είναι η δημιουργία μιας Φολεγάνδρου που θα έχει στο επίκεντρο των άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα διατηρεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα της.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης της κας Παπαδόπουλου έχει ως εξής:
Μετά από μία ιδιαίτερη τετραετία, όπου εκτός των οικονομικών δυσκολιών είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε επιπλέον ζητήματα υγειονομικής και ενεργειακής κρίσης, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και εργαστήκαμε πολύ, με ευθύνη και συνέπεια.

Το ίδιο θα συνεχίσουμε, ώστε να δημιουργήσουμε μία Φολέγανδρο με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αλλά παράλληλα θα αγωνιστούμε ώστε η Φολέγανδρος να διατηρήσει το φυσικό της χρώμα και τον παραδοσιακό χαρακτήρα της.

Θέσαμε τις βάσεις για σημαντικά έργα υποδομής και βελτίωσης της ποιότητας ζωής, προχωράμε μεθοδικά την υλοποίησή τους και σχεδιάζουμε ήδη τα επόμενα…
Για τη Φολέγανδρο που Ζούμε! Για τη Φολέγανδρο που Αγαπάμε! Για τη Φολέγανδρο που Ονειρευόμαστε!

Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται από 26 άτομα, έμπειρα στελέχη και νέα πρόσωπα, με διάθεση για προσφορά και κοινό στόχο την απρόσκοπτη συνέχιση ενός στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού σε όλα τα επίπεδα.

Μαζί, συνεχίζουμε για ακόμη περισσότερα!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 117 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*