Δήμος και Περιφέρεια φτιάχνουν Αθλητικό Πάρκο στη Φολέγανδρο

Newsroom
26/11/2021 13:06
 
 
 

Ξεκινούν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη δημιουργία Αθλητικού Πάρκου στη Φολέγανδρο, με το έργο να βρίσκεται στο στάδιο διακήρυξης ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του.

Ως καταληκτική προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών ορίζεται η 07-12-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ μέχρι την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και ώρα.

Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 13-12-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00.

Ως κύριος του έργου ορίζεται ο Δήμος Φολεγάνδρου και ως φορέας κατασκευής του η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην μελέτη του έργου προβλέπεται η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5, γηπέδου τένις και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ο χρόνος εκτέλεσης του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, είναι 8 μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης

Σε δήλωσή του για το προς υλοποίηση έργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης ανέφερε:

«Μετά την χρηματοδότηση για την πλήρη επισκευή όλων των σχολικών μονάδων της Φολεγάνδρου, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση του νησιού, κατασκευάζοντας ένα σύγχρονο Αθλητικό Πάρκο.

Εκπληρώνουμε τη δέσμευσή μας προς τα παιδιά του νησιού στα οποία θα δοθεί για πρώτη φορά η δυνατότητα να αθλούνται σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις».

(Visited 90 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*