Κακόγουστα γκράφιτι σε δημόσιους χώρους της Ίου – Έξω φρενών ο Δήμος

Newsroom
24/05/2022 12:39
 
 
 

 

Θύμα βανδάλων με… εικαστικές “ανησυχίες” έπεσε, για ακόμη μια φορά, παιδική χαρά στην Ίο, όπου συχνά πυκνά κακόγουστα γκράφιτι “κοσμούν” δημόσιους χώρους, όπως γήπεδα, στάσεις λεωφορείων και λοιπούς δημόσιου χώρους.

Για “εικόνες ντροπής, έλλειμμα παιδείας και κοινωνικής συνείδησης” έκανε λόγο σε ανάρτησή του ο Δήμος Ιητών, ο οποίος καταδίκασε “κάθε ενέργεια ασέβειας προς τον Δημόσιο Χώρο”, ενώ ταυτόχρονα προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες – σε συνεργασία και με τις αρμόδιες Αρχές – προκειμένου να αποτραπούν τέτοιου είδους περιστατικά.

Ο Δήμος κάλεσε τους πολίτες, σε περίπτωση που εντοπίσουν τους υπαίτιους των βανδαλισμών, να επιδείξουν υπευθυνότητα και να ενημερώσουν τόσο τη δημοτική αρχή, όσο και την Αστυνομία για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες.

“Δεν θα επιτρέψουμε καμία ενέργεια που αμαυρώνει την εικόνα των κοινόχρηστων χώρων και προσβάλλει τους συμπολίτες μας. Ο Δημόσιος χώρος ανήκει σε όλους μας και οφείλουμε όλοι να τον σεβαστούμε!” τονίζει στην ανάρτησή του ο Δήμος Ιητών.

(Visited 63 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.