Δήμος Ιητών: Ζητά τη συνδρομή των πολιτών για την καθαριότητα του Πάσχα

Newsroom
21/03/2023 12:56
 
 
 

 

Να μεριμνήσουν για το άσπρισμα και την καθαριότητα ακάλυπτων χώρων που τους ανήκουν, παρακαλεί τους ιδιοκτήτες κτιρίων (οικιών και επιχειρήσεων), που βρίσκονται εντός των ορίων του παραδοσιακού οικισμού της Χώρας ο Δήμος Ιητών, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, το προσωπικό των υπηρεσιών του θα δραστηριοποιηθεί στους κοινόχρηστους χώρους του παραδοσιακού οικισμού, ενώ επίσης θα πραγματοποιήσει και εργασίες εξωραϊσμού και καθαριότητας εκτός του παραδοσιακού οικισμού.

“Παρακαλούμε για μία ακόμη φορά, να συνδράμετε την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανάδειξη του παραδοσιακού μας οικισμού (Χώρα) και όπως πάντα, οι υπηρεσίες του Δήμου Ιητών, εφόσον απαιτείται, θα συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού. Επίσης παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες κτιρίων, οικοπέδων και επιχειρήσεων εκτός παραδοσιακού οικισμού, αντίστοιχα να μεριμνήσουν για τον εξωραϊσμό και την καθαριότητα των κτιρίων και χώρων που τους ανήκουν” επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τέλος υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας:
-δεν επιτρέπεται η απόθεση ογκωδών αντικειμένων στους χώρους των υπόγειων κάδων απορριμμάτων,
-η απόθεση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών επιτρέπεται να πραγματοποιείται μόνο στον προκαθορισμένο χώρο στην περιοχή των Μύλων, και
-η μεταφορά και διάθεση οικοδομικών απορριμμάτων, που προέρχονται από ανακαινίσεις, επισκευές κτιρίων κλπ., γίνεται στους προβλεπόμενους χώρους με μέριμνα των υπευθύνων.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*