Παιδίατρο αποκτά και πάλι το Κέντρο Υγείας Ίου – Γκίκας Γκίκας: «Προέχει η υγεία των παιδιών μας»

Newsroom
20/01/2021 15:14
 
 
 

Στην έγκριση πρόσληψης παιδιάτρου για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Κέντρου Υγείας Ίου προχώρησε η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ιητών, ο νέος παιδίατρος κ. Σωτήρης Σεμερτζιάν θα αναλάβει σύντομα τα καθήκοντά του, λειτουργώντας ως «ασπίδα προστασίας» για την υγεία των 400 παιδιών του νησιού. Ας σημειωθεί ότι το νησί παρέμενε χωρίς παιδίατρο εδώ και 2,5 χρόνια!

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας δήλωσε τα εξής:
«Ως Δήμαρχος, αλλά και πρωτίστως ως γονιός, καλωσορίζω το νέο μας παιδίατρο. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιστήμονα, που είμαι βέβαιος ότι όλοι μας θα αγκαλιάσουμε. Ο Δήμος κατέβαλε συντονισμένες ενέργειες εδώ και πολλούς μήνες, προκειμένου να καλυφθεί η θέση της τόσο αναγκαίας ειδικότητας για το νησί μας . Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Ίου κ. Δημήτριο Αλβανό, για τη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθειά του. H υγεία των παιδιών μας προέχει πάνω απ’ όλα και αξίζει κάθε θυσία».

(Visited 218 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.