Ίος: Εμβολιασμός κατά της Covid-19 των κατοίκων ηλικίας 18-59 ετών

Newsroom
02/04/2021 13:26
 
 
 

 

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εμβολιασμοί σε αρκετά, μικρά νησιά των Κυκλάδων. Μετά τη Σέριφο και τη Σίφνο και η Ίος είναι έτοιμη να προχωρήσει στον εμβολιασμό των μόνιμων κατοίκων ηλικίας 18-59 ετών.

Στο νησί, η διαδικασία εμβολιασμού κατοίκων ηλικίας άνω των 60 ετών πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί και ο δήμος Ιητών ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο προγραμματισμός για τον εμβολιασμό κατοίκων ηλικίας 18 – 59 ετών, οι οποίοι επιθυμούν να εμβολιασθούν.

Το πλάνο της επόμενης αυτής φάσης εμβολιασμού, υλοποιείται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου Ιητών και του Κέντρου Υγείας Ίου, το οποίο εκπονεί και τον αντίστοιχο επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ιητών Γκίκας Γκίκας, «στόχος του προγράμματος, είναι η επιτάχυνση εμβολιασμού των επόμενων πληθυσμιακών ομάδων για την δημιουργία υγειονομικού τείχους απέναντι στην πανδημία, καθώς η θωράκιση της υγείας όλο και περισσότερων συμπολιτών μας αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ελευθερία».

Για πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα εμβολιασμού και την εγγραφή ατόμων ηλικίας 18 – 59 ετών, που επιθυμούν να εμβολιασθούν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΠ του δήμου Ιητών
(τηλ. 2286360400) το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Απρίλιου (11:00 – 13:00) προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να εξυπηρετηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία ημέρα υποβολής δήλωσης συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εμβολιασμού είναι η Κυριακή 4 Απρίλιου.

(Visited 212 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*