11 ακόμα tablets στη διάθεση των μαθητών της Ίου

Newsroom
13/04/2021 14:00
 
 
 

Έντεκα tablets, τα οποία θα καλύψουν ανάγκες των εκπαιδευτικών δομών του νησιού, παρέλαβε πριν λίγες μέρες ο Δήμος Ιητών.

Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός, που θα ενισχύσει τις δυνατότητες των σχολικών δομών του νησιού της Ίου για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση, αποτελεί δωρεά των μελών της Ομάδας Αιγαίου, μετά από χορηγία της Βιομηχανίας Φαρμάκων ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. (Εταιρεία του Ομίλου Γιαννακόπουλου).

«Ο Δήμος Ιητών, έχει επανειλημμένα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να εκφράζει την χαρά αλλά και τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Ομάδας Αιγαίου, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά τους και την διαρκή στήριξη που παρέχουν, καλύπτοντας ανάγκες των κατοίκων του νησιού μας, είτε με δράσεις Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, είτε με δωρεές. Εκπροσωπώντας κατοίκους, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό, θα ήθελα, για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσω την Ομάδα Αιγαίου, όπως επίσης και την Βιομηχανία Φαρμάκων ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., για την δωρεά των τάμπλετ. Παρακαλώ, δεχθείτε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Γκίκας.

(Πηγή: Δήμος Ιητών)

(Visited 51 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*