Τριήμερη επίσκεψη Λεονταρίτη στην Ίο – Διαβεβαιώσεις για κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου από τον Αντιπεριφερειάρχη

Newsroom
23/06/2021 12:26
 
 
 

Τριήμερη επίσκεψη στο νησί της Ίου πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, επ’ ευκαιρία της διεξαγωγής του τουρνουά Beach Volley “Open Ios Luxurios Grand Slam” στην παραλία Μυλοπότα, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως συνδιοργανώτρια αρχή.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο κ. Λεονταρίτης μετείχε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο κ. Γκίκα Γκίκα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στυλιανό Παξιμαδά και τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Ζακχαίο, κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για μία σειρά από ζητήματα, όπως:

*Τη χρηματοδότηση κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου.

*Την επισκευή, συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων.

*Τα έργα οδοποιίας.

*Τη χρηματοδότηση κατασκευής βιολογικού καθαρισμού σφαγείου.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου Ιητών, η σύσκεψη επιβεβαίωσε «την άριστη συνεργασία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου, αλλά και – για μία ακόμη φορά – την αμέριστη συμπαράσταση του κ. Λεονταρίτη στον Δήμο και τους κατοίκους της Ίου, εκδήλωση της οποίας υπήρξε η διαβεβαίωσή του για την υλοποίηση ενός έργου πνοής στο νησί: την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου».

«Μας τιμά η επίσκεψη του κ. Λεονταρίτη στο νησί και η συμμετοχή του σε σύσκεψη σχετικά με θέματα που μας αφορούν. Με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε τις δηλώσεις του για την υλοποίηση κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου και οφείλουμε, πέρα από τις ευχαριστίες μας, να αναγνωρίσουμε την συνέπεια λόγων και έργων που διακρίνουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και του κ. Λεονταρίτη προσωπικά, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύεται συμπαραστάτης μας. Ευχαριστούμε και πάλι» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας.

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*