Κέα: Εργασίες καθαρισμού, συντήρησης και αποκατάστασης ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου

Newsroom
26/05/2020 12:21
 
 
 

 

Στο «φουλ» εργάζονται εδώ και καιρό οι μηχανές του Δήμου Κέας, με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση όλων των σημείων του νησιού, ενόψει και της νέας τουριστικής περιόδου.

Ήδη αυτές τις ημέρες έχει ξεκινήσει και προχωρά με εντατικούς ρυθμούς ο καθαρισμός των παραλιών, ενώ το προσεχές διάστημα ολοκληρώνεται η αποκατάσταση του οδοστρώματος της χερσαίας λιμενικής ζώνης. Μάλιστα, την Παρασκευή 22 Μαΐου συνεργείο του Δήμου έπλυνε το λιμάνι και τα παρακείμενα καταστήματα.



Ταυτόχρονα, προχωρά η αποκατάσταση του δικτύου οδοφωτισμού, οι αποφράξεις των φρεατίων και η ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου, στο πλαίσιο της αποκατάστασης του μετά την ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης. Η ασφαλτόστρωση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της το αμέσως προσεχές διάστημα.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, επίσης, το βάψιμο των δημόσιων χώρων, καθώς και η αποκατάσταση και διάνοιξη χωματόδρομων σε Σπαθί, Οτζιά, Ποίσσες και Αγία Μαρίνα, ενώ αναμένεται άμεσα ο καθαρισμός των πηγών και η αποψίλωση χόρτων κατά μήκος του οδικού δικτύου.




Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να παραδώσει στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κέας, ένα νησί καθαρό, όμορφο και ευπρεπισμένο.

«Ευχαριστούμε όλους για την υπομονή και προσβλέπουμε στη συνεργασία σας, προκειμένου να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων μας. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλους!» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

(Visited 134 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*