Κέα: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί ατόμων ηλικίας 18 έως 59 ετών

Newsroom
15/04/2021 00:22
 
 
 

 

Ξεκίνησε στην Κέα η διαδικασία για των εμβολιασμό ατόμων ηλικίας 18 έως 59 ετών.

Ο δήμος Κέας εκφράζει την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η διαδικασία αυτή ξεκινά νωρίς γιατί θα θωρακίσει τους κατοίκους του νησιού και παράλληλα, θα βοηθήσει την Κέα να γίνει ένας ασφαλής προορισμός για όλους.

Πολύτιμη είναι σε αυτό η συνεργασία και οι συντονισμένες προσπάθειες του δήμου με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τη 2η ΔΥΠΕ.

Ωστόσο, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί των κατοίκων άνω των 60 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, αλλά θα πρέπει να το κάνουν άμεσα (ΚΕΠ Δήμου Κέας: τηλέφωνο 2288021150).

“Ο εμβολιασμός είναι το δώρο της επιστήμης και ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Είναι ο μόνος δρόμος για να οδηγηθούμε ξανά στην κανονικότητα και σε όσα αγαπάμε. Συμμετέχουμε, προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας και κάνουμε ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα” σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Κέας.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.