Προβολή της Κέας στη γαλλική τηλεόραση

Newsroom
23/04/2021 17:01
 
 
 

Στο δελτίο ειδήσεων του γαλλικού καναλιού TF1 εμφανίστηκε η Δήμαρχος Κέας Ειρήνη Βελισσαροπούλου, στο πλαίσιο προβολής του νησιού στο εξωτερικό.

Οι δηλώσεις της κας Βελισσαροπούλου επικεντρώθηκαν στη σύνδεση τουρισμού και προγράμματος εμβολιασμού, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είναι καθοριστικής σημασίας να εμβολιαστούν άμεσα οι κάτοικοι της Κέας πριν την άφιξη των επισκεπτών. “Είναι γεγονός ότι δεν έχουμε νοσοκομείο στο νησί. Και το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων. Ο εμβολιασμός θα αποτελέσει εγγύηση για όλους τους κατοίκους, και για εκείνους που έρχονται σε επαφή με τουρίστες, ότι είναι ασφαλείς” δήλωσε μεταξύ άλλλων, η κα Βελισσαροπούλου.

Η προβολή της Κέας έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τους Γάλλους φίλου του νησιού, ενώ στάθηκε αφορμή να την γνωρίσουν και όσοι δεν την ήξεραν. Σημειώνεται ότι το τηλεοπτικό κανάλι TF1 είναι το πιο δημοφιλές γαλλικό δίκτυο και η εκπομπή ειδήσεων “LE 20H” είναι μια από τις εκπομπές με τη μεγαλύτερη ακροαματικότητα.

Πηγή: kea.gr

(Visited 44 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.