Κατοχυρώθηκαν τα πνευματικά δικαιώματα για τα «Κιμωλιακά»

Newsroom
09/11/2020 18:30
 
 
 

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατοχύρωσης των πνευματικών δικαιωμάτων του Αφεντακείου Κληροδοτήματος Κιμώλου για τα περιεχόμενα στους – μέχρι σήμερα – οκτώ εκδοθέντες τόμους των Κιμωλιακών, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

Η ενέργεια κρίθηκε απαραίτητη, καθώς εμφανίστηκαν περιπτώσεις κλεψιτυπίας και λογοκλοπής. Το ίδιο θα γίνει και για τον, υπό έκδοση, τόμο με θέμα την Ιστορία του Αφεντακείου, βάσει του Αρχείου του Κληροδοτήματος.

Μετά την κατοχύρωση, οποιαδήποτε αναδημοσίευση (μερική ή ολική) του περιεχομένου των Κιμωλιακών, μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ μετά από έγγραφη άδεια του Αφεντακείου και υποχρεωτική αναφορά στην πηγή.

Αξίζει να αναφερθεί πως, όταν εκδόθηκαν τα Κιμωλιακά δεν υπήρχαν οι διατάξεις σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, θέμα που τώρα κλείνει οριστικά για τους υπάρχοντες τόμους, με την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων υπέρ του Αφεντακείου.

(Visited 74 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.