Αφεντάκειο Κληροδότημα: Έστειλε rapid tests στο Π.Π.Ι. Κιμώλου

Newsroom
13/11/2020 12:36
 
 
 

Ικανή ποσότητα δοκιμαστικών εξετάσεων (Rapid tests),τα οποία και θα αποδοθούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο για τις ανάγκες των κατοίκων, έστειλε στην Κίμωλο το Αφεντάκειο Κληροδότημα Κιμώλου, σε συνεργασία με τον Δήμο.

Τα tests που εξασφαλίστηκαν και αποτελούν την τελευταία εξέλιξη της σχετικής τεχνολογίας, ανιχνεύουν αντιγόνα του ιού SARS – COV – 2 και γίνονται εύκολα και γρήγορα από ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, με ακρίβεια που ξεπερνά το 90%.

Τα tests που στάλθηκαν ήδη στην Κίμωλο αποτελούν την πρώτη αποστολή, μιας και το Αφεντάκειο φρόντισε ήδη να διασφαλίσει την δυνατότητα αποστολης κι άλλων, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Υπενθυμίζεται ότι από το καλοκαίρι το Αφεντάκειο – πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Κιμώλου – έχει διαθέσει την μία πτέρυγα του Οίκου Περιθάλψεως για την περίπτωση που κριθεί αναγκαία η απομόνωση τυχόν κρουσμάτων.

(Visited 56 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.