«Αδαμάντιος Κοραής»: «Άφησε στα κρύα του λουτρού» κατοίκους και επισκέπτες της Κύθνου

Newsroom
09/02/2023 19:06
 
 
 

 

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκη, τον Γ.Γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Επενδύσεων κ. Κυριαζόπουλο και την ακτοπλοϊκή εταιρεία ZANTE FERRIES έστειλε ο Δήμαρχος Κύθνου κ. Γαρδέρης, με αφορμή την μη προσέγγιση του πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι του νησιού τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, παρά τα προγραμματισμένα δρομολόγια του, το πλοίο δεν προσέγγισε το λιμάνι της Κύθνου στις 17, 18 και 26 Ιανουαρίου, ανατρέποντας τον προγραμματισμό μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών που είτε ήθελαν να μεταβούν στον Πειραιά, είτε επιθυμούσαν να ταξιδέψουν προς το νησί.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η προσέγγιση των πλοίων δεν είναι πάντα εύκολη και οι συνθήκες δεν είναι πάντα ευνοϊκές, αλλά αρνούμαστε να δεχτούμε την ανακρίβεια, την ανησυχία, την ανασφάλεια και την αναξιοπιστία που έχει προκληθεί» τονίζει ο κ. Γαρδέρης στην επιστολή του, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Επισημαίνεται ότι την επιστολή του Δημάρχου Κύθνου κατέθεσε αναφορά για τον Υπουργό Ναυτιλίας ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος.

(Visited 132 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*