Επαναλειτουργεί από σήμερα το Αρχαιολογικό Μουσείο Κύθνου

Newsroom
05/08/2023 09:28
 
 
 

 

Επαναλειτουργεί και υποδέχεται ξανά το κοινό από σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 το Αρχαιολογικό Μουσείο Κύθνου, εισάγοντας τους επισκέπτες του νησιού στη μακραίωνη και πλούσια ιστορία του.

Σημειώνεται ότι η ολιγοήμερη απρόβλεπτη και ανεπιθύμητη διακοπή της λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Κύθνου οφειλόταν σε έκτακτους σοβαρούς λόγους υγείας της μοναδικής υπαλλήλου που υπηρετεί στο νησί. Με δεδομένες και καταγεγραμμένες τις σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό που είναι απαραίτητο για την απρόσκοπτη ολοήμερη λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων και των μουσείων στις Κυκλάδες, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, στο περιορισμένο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της σε θέματα προσλήψεων, για την εξεύρεση λύσης, μετακινώντας υπάλληλο από άλλο νησί με εξίσου σημαντικές ελλείψεις προσωπικού.

Έτσι, το Αρχαιολογικό Μουσείο Κύθνου (που σχεδίασε και υλοποίησε η Εφορεία και εγκαινιάστηκε τον περασμένο Μάιο αποτελώντας έκτοτε σημείο αναφοράς για το νησί) θα λειτουργεί κανονικά, σύμφωνα με το επίσημο ωράριο λειτουργίας (Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή 8:30-15:30).

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 132 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*