Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Κύθνο – Κοντά σε σπίτια το πύρινο μέτωπο

Newsroom
22/08/2023 01:48
 
 
 

 

Από το απόγευμα καίει η φωτιά στην παραλία Σκύλου – Νωρίτερα εστάλη μήνυμα 112 για άμεση εκκένωση – Βίντεο και φωτογραφίες

Δύσκολη προμηνύεται η νύχτα και για την Κύθνο όπου το πύρινο μέτωπο εξακολουθεί να καίει εκτάσεις και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Αγωνία επικρατεί για τα σπίτια καθώς η φωτιά εξαπλώνεται με ανησυχητικά γοργό ρυθμό.

Η πυρκαγιά εξακολουθεί να καίει κοντά στην παραλία Σκύλου, ενώ αργά το απόγευμα εστάλη μήνυμα 112 για εκκένωση. Όπως έγραφε το μήνυμα, όσοι βρίσκονται στην παραλία Σκύλου καλούνται να εκκενώσουν προς Δρυοπίδα.

Την ίδια στιγμή, πραγματοποιήθηκε ο απεγκλωβισμός τουλάχιστον 20 ατόμων με ιδιωτικά σκάφη στην περιοχή Σκύλός, ενώ σε άμεση ετοιμότητα βρίσκονται ένα πλοίο του Λιμενικού, τρία σκάφη της Ακτοφυλακής και ένα ρυμουλκό από το λιμάνι Λαυρίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικης, για την πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kythnostv (@kythnostv)


Συγκεκριμένα, επιχειρουν τέσσερις πυρoσβέστες με ένα όχημα, ενώ νωρίτερα σηκώθηκαν και δύο αεροσκάφη για ρίψεις από αέρος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 116 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*