Τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο της Κύθνου από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Newsroom
24/05/2021 15:53
 
 
 

 

Υπεγράφη μεταξύ του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη και της αναδόχου εταιρείας «Μπουρνάζος Α. – Τζογάνης Δ. ΕΓΕΚΑ Ο.Ε.» η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου της Κύθνου.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 66.600,82€, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Μετά την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου στη Χώρα της Κύθνου, για τις ανάγκες της οποίας τοποθετήθηκαν συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς και αθλητικός εξοπλισμός, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προχωρά στον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου, ώστε να παραδώσει μία ολοκληρωμένη και σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση, όπου θα είναι δυνατή η διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων και κατά τις νυχτερινές ώρες.

Για την πραγματοποίηση του εν λόγω έργου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει αναλάβει:

-την εκπόνηση της μελέτης,

-την δημοπράτηση του έργου

-την υπογραφή της σύμβασης, καθώς και

-την επίβλεψη της κατασκευής του έργου και όλων των απαραίτητων ενεργειών, ώστε αυτό να καταστεί πλήρως λειτουργικό και να παραδοθεί 3 μηνών.

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του γηπέδου της Κύθνου με την τοποθέτηση και των φωτιστικών σωμάτων, ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε: «Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας κατασκευάσαμε και θα παραδώσουμε ένα σύγχρονο αθλητικό χώρο για τη νεολαία της Κύθνου. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για τη δημιουργία αυτού του χώρου άθλησης και διαπαιδαγώγησης.
Τα παιδιά και η ομάδα της Κύθνου, η οποία προκειμένου να συμμετάσχει στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων ήταν υποχρεωμένη να μεταβαίνει ακόμη και με καΐκια σε άλλο νησί για να χρησιμοποιήσει το γήπεδό του ως έδρα, απέκτησαν το δικό τους “φιλόξενο, αθλητικό σπίτι”».

(Visited 59 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.