Περιοδεία Φίλιππου Φόρτωμα στο νησί της Κύθνου – Επισκέψεις σε σχολεία και συναντήσεις με τοπικούς φορείς

Newsroom
14/09/2021 15:49
 
 
 

Στην Κύθνο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος επισκέφθηκε τα σχολεία του νησιού και ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, παρευρέθηκε στον αγιασμό του Γυμνασίου και Λυκείου Κύθνου στον Μέριχα, του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Δρυοπίδας και του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Χώρας, όπου τόνισε στους μαθητές πως είναι το μέλλον των νησιών μας και η φωτεινή πυξίδα του μέλλοντος, ενώ επιπλέον συμμετείχε στη σύσκεψη της σχολικής επιτροπής και ενημερώθηκε για τα θέματα που τους αφορούν.

Μάλιστα, ο κ. Φόρτωμας συνεχάρη τα μέλη της Σχολική Επιτροπής για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τις χρονιές που πέρασαν, καθώς η πανδημία έφερε νέους όρους στο προσκήνιο και η τηλεκπαίδευση αποτέλεσε τον κύριο τρόπο εκπαίδευσης, στερώντας τη δια ζώσης επαφή και συνεργασία μαθητών και δασκάλων.

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Κυκλάδων πήρε μέρος σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Σταμάτη Γαρδέρη και τους Αντιδημάρχους κ. κ. Μιχάλη Ζαμπέτα, Αντώνη Κοκιασμένο, Δημήτρη Κοτούλιακαι Κωνσταντίνο Φιλιππαίο, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα – πρώτης προτεραιότητας – ζητήματα που απασχολούν την Κύθνο και τους κατοίκους της, αλλά και για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου.

Τέλος, ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δρυοπίδας και το Αγροτικό Ιατρείο Χώρας, όπου συνάντησε το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί και για τις ανάγκες που υπάρχουν.

«Η επίσκεψή μου στην Κύθνο είναι διαφορετική από τις προηγούμενες φορές, καθώς ο ήχος του σχολικού κουδουνιού και οι φωνές των παιδιών του νησιού μας κάνανε κοινωνούς της αισιοδοξίας τους, δίνοντας μας ελπίδα πως αξίζει για αυτά τα παιδιά να κάνουμε θυσίες και αγώνες διαρκείας. Δεσμεύομαι από την θέση που βρίσκομαι να υπηρετώ τις Κυκλάδες και να βοηθήσω με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση των ονείρων τους και εργάζομαι σκληρά για αυτό» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας κατά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*