Στη Μήλο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας

Newsroom
06/05/2022 22:19
 
 
 

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα υποδέχθηκε στη Μήλο η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κα Κατερίνα Μονογυιού.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ανακοίνωσε την ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργου ύδρευσης (ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ) και δράσεις αντισεισμικής προστασίας, ύψους 24.452€. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι δρομολογείται η ένταξη σημαντικού έργου αγροτικής οδοποιίας, ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την κα Μονογυιού, τα παραπάνω αποδεικνύουν «την έμπρακτη στήριξη και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κ. Πέτσα για τις Κυκλάδες».

Η βουλευτής Κυκλάδων συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας του Αναπληρωτή Υπουργού με την Έπαρχο Σίφνου, Σερίφου, Μήλου, Κιμώλου κα Έλλη Χωριανοπούλου, η οποία ανέδειξε τα έργα της περιφερειακής αρχής στα νησιά της αρμοδιότητας της και την έμπρακτη στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών στην τοπική αυτοδιοίκηση, τον Δήμαρχο Μήλου κ. Μανώλη Μικέλη, τον πρώην δήμαρχο Μήλου και δημοτικό σύμβουλο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, την Πρόεδρο της ΔΗΜ Τ.Ο. Μήλου κα Στυλιανή Μαρκαντώνη και φορείς του νησιού.

Κατόπιν αυτών, η κα Μονογυιού, μεταξύ άλλων, δήλωσε:
«Η επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στη Μήλο και η ανακοίνωση των νέων έργων πνοής για το νησί μας, που εντάσσονται στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, αποδεικνύουν περίτρανα τον στρατηγικό ρόλο που έχουν οι Κυκλάδες στην κυβερνητική πολιτική.

Ήδη έχουν χρηματοδοτηθεί έργα δεκάδων εκατομμυρίων για τις Κυκλάδες, που θα αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο των νησιωτών, θα συμβάλλουν ιδιαίτερα σημαντικά στην ανάπτυξη του τόπου και θα δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας.

Ευχαριστώ πολύ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για το προσωπικό ενδιαφέρον του, τις λύσεις, τις πρωτοβουλίες και την έμπρακτη στήριξη στην Μήλο και τις Κυκλάδες μας ευρύτερα».

(Visited 184 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*