Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Μήλο

Newsroom
27/09/2021 10:00
 
 
 

Τη Μήλο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με αφορμή τον μεγάλο θρησκευτικό εορτασμό της Μετάστασης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ο κ. Φόρτωμας παρευρέθηκε στον εσπερινό που τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Σιδεριανό, στον Χάλακα Μήλου. Τον εσπερινό παρακολούθησε μαζί του η Έπαρχος Μήλου κα Έλλη Χωριανοπούλου.

Στη συνέχεια, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής είχε συνάντηση με την Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Μήλου κ. Στυλιανή Μαρκαντώνη και τον Γραμματέα κ. Περικλή Νίνο, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα της καθημερινότητας του νησιού, καθώς και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

«Η μεγάλη εορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για την πίστη μας και είμαι ευτυχής που παρευρέθηκα στο νησί της Μήλου για τον εορτασμό. Η Μήλος αποτελεί πλέον πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και για μεγάλες διαφημιστικές και τουριστικές εταιρίες, που την επιλέγουν για το μαγευτικό φυσικό της τοπίο και την κατατάσσουν στους διεθνείς προορισμούς, μέσα από τις καμπάνιες τους» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας κατά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.