Σε Κίμωλο και Μήλο ο Φίλιππος Φόρτωμας

Newsroom
22/11/2021 15:57
 
 
 

Την Κίμωλο και τη Μήλο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του βουλευτή ήταν το νησί της Κιμώλου, όπου παρακολούθησε τον Εσπερινό των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Οδηγήτριας, Πολιούχου και Προστάτιδος της Κιμώλου, μαζί με την Έπαρχο Μήλου κα Έλλη Χωριανοπούλου.

Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού, αλλά και με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Βεντούρη και τους αντιδημάρχους κα Ελισάβετ Βαμβακάρη και κ. Παναγιώτη Σαρδή, αναφορικά με τη φετινή τουριστική περίοδο, αλλά και για ζητήματα της καθημερινότητας.

Την επομένη μέρα το πρωί ο κ. Φόρτωμας παραβρέθηκε στη Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Τρυπητής της Μήλου.


Στο πλαίσιο των επαφών του, πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μήλου, μαζί με την Πρόεδρο της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Μήλου κα Στυλιανή Μαρκαντώνη. Ο κ. Φόρτωμας και η κα Μαρκαντώνη συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κ. Κωνσταντίνο Μακρή και συζήτησαν για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της δομής, καθώς και για το ζήτημα της διαμονής των ιατρών, ένα φλέγον θέμα που αφορά στο σύνολο σχεδόν των νησιών των Κυκλάδων.

Επίσης, ο κ. Φόρτωμας συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πλοιοκτητών Τουριστικών Σκαφών Μήλου και τον Πρόεδρο κ. Ηλία Καναβό, με τους οποίους και συζήτησε για τα θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο τους. Τέλος, ο βουλευτής συναντήθηκε με το νεοεκλεγέν Συμβούλιο της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Μήλου, υπό την Πρόεδρο κα Μαρκαντώνη, το οποίο συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του κόμματος.

Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου η χαρά λοιπόν, όταν μετά το τέλος της θερινής περιόδου έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι με τους κατοίκους της Κιμώλου και της Μήλου και να ανταλλάσσουμε σκέψεις για τη χρονιά που έρχεται, για όλα αυτά που πρέπει ακόμη να γίνουν και για όσα θα τους αλλάξουν την καθημερινότητα. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι παρούσα σε κάθε θέμα που τους απασχολεί και έτοιμη να δώσει λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τον νησιωτικό χώρο. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 51 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.