Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στη Μύκονο

Newsroom
31/03/2022 16:39
 
 
 

 

Το νησί της Μυκόνου επισκέπτεται σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Λεονταρίτης μετέβη στο νησί προκειμένου να συντονιστούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο οδικό δίκτυο του νησιού από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη εργολαβία (συνολικού προϋπολογισμού 75.000€) δεν αποτελεί μέρος του μεγάλου έργου οδοποιίας που έχει δημοπρατήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για το νησί (συνολικού προϋπολογισμού 2.700.000€), η καθυστέρηση της έναρξης του οποίου οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός ότι υπάρχει δικαστική διένεξη μεταξύ των συμμετεχουσών εργολαβικών εταιρειών, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί ο κ. Λεονταρίτης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μυκόνου κ. Φραντζέσκο Βιγλιάρη επισκέφθηκε, επίσης, τη νέα μονάδα αφαλάτωσης του νησιού παραγωγής 2.000 κυβικών νερού, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και κατασκευάστηκε από τη ΔΕΥΑ του Δήμου Μυκόνου.

Ο κ. Λεονταρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού αναπτυξιακού έργου για το νησί της Μυκόνου, ενώ στο πλαίσιο της επίσκεψής του συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κυκλάδων κ. Στέλιο Μπρίγγο.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*