Επιμελητήριο Κυκλάδων: Συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων στη Μύκονο

Newsroom
23/05/2022 11:43
 
 
 

 

Συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων και συλλόγων του νησιού πραγματοποίησαν στη Μύκονο την Πέμπτη 10 Μαΐου ο Πρόεδρος, στελέχη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων κ. Αντώνιο Κουσαθανά, τον Πρόεδρο του Σωματείου Κέντρων Εστίασης και Διασκέδασης κ. Ιωάννη Θεοχάρη, καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Λογιστών Μυκόνου κ. Άγγελο Μακρή.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκα με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου κ. Γιάννη Ρούσσου και στελεχών στο νησί, στο πλαίσιο της εξεύρεσης χώρου για τη μεταστέγαση του γραφείου – συνεδριακής αίθουσας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Στόχος των συναντήσεων ήταν η συνέχιση και ενίσχυση της παρουσίας του Επιμελητηρίου στη Μύκονο για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των μελών του, καθώς και η ενδυνάμωση των σχέσεων και της επικοινωνίας μεταξύ των μελών του φορέα και των επαγγελματικών φορέων και συλλόγων του νησιού.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα του νησιού, ιδιαίτερα ενόψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, αλλά και γενικότερα θέματα της επικαιρότητας, όπως το ενεργειακό κόστος κ.λπ. Επίσης προγραμματίστηκαν περαιτέρω ενέργειες και δράσεις για την αποτελεσματικότερη συνεργασία όλων των πλευρών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μετά τη λήξη της τουριστικής σεζόν και αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες μεταστέγασης και λειτουργίας του γραφείου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο νέο του χώρο.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.