Nazionale Piloti: Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στη Μύκονο

Newsroom
08/08/2022 15:22
 
 
 

 

Mε αφορμή τα 40 χρόνια δράσης της, το Σάββατο 6 Αυγούστου η Nazionale Piloti της Formula 1 πραγματοποίησε εκδήλωση για την οδική ασφάλεια στη Μύκονο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στην εκδήλωση, που οργάνωσε ο εκπρόσωπος της Nazionale Piloti στην Ελλάδα κ. Κωνσταντίνος Μαστοράκης, το παρών έδωσαν ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κυκλάδων κ. Στέλιος Μπρίγγος, εκφράζοντας την αμέριστη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ημέρα εκδηλώσεων για την οδική ασφάλεια.

Η ομάδα των πιλότων έτρεξε σε έναν αγώνα επίδειξης στην πίστα καρτ της Μυκόνου, ενώ ακολούθησε συζήτηση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της οδικής ασφάλειας προωθώντας μηνύματα που σώζουν ζωές.

Επιπλέον, εκτός από το κεντρικό θέμα της οδικής ασφάλειας, η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενισχύοντας το «Όραμα Ελπίδας».

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση αποτελεί το εφαλτήριο μίας σημαντικής προσπάθειας που ακούει στο όνομα safedrive.org και στοχεύει να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Η ημερίδα που έγινε για την οδική ασφάλεια είχε την στήριξη των εκπροσώπων της Formula 1, της Nazionale Piloti, της All Star Team for the Children του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και της EAWC από τη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά: «Είναι προτεραιότητά μας η οδική ασφάλεια στα νησιά μας. Με δράσεις, στις οποίες συμμετέχουν οι κορυφαίοι πιλότοι του κόσμου προσπαθούμε να περάσουμε το μήνυμα της οδικής ασφάλειας, υιοθετώντας το μήνυμα των οδηγών “οι δρόμοι δεν είναι πίστες αγώνων”. Στόχος μας η συνεργασία που ξεκίνησε φέτος με τη Nazionale Piloti να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια».

(Visited 137 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*