Δίπλα σε Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και ναυτικούς η Κατερίνα Μονογυιού

Newsroom
27/12/2022 14:55
 
 
 

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού επισκέφθηκε την 6η ΜΣΕΠ, το Λιμεναρχείο Μυκόνου, την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυκόνου, όπου αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό και τα στελέχη και τους προσέφερε χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Στη συνέχεια, η κα Μονογυιού επισκέφθηκε και το επιβατικό πλοίο «Θεολόγος», όπου γευμάτισε με το πλήρωμα και τους ναυτικούς.

Αφού τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην Πατρίδα, τονίζοντας ότι βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, η κα βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ δήλωσε:
«Επίλεξα ανήμερα των Χριστουγέννων, να βρίσκομαι δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας και στους ναυτικούς μας που τόσο καθημερινά, όσο κι αυτές τις γιορτινές ημέρες υπηρετούν την Πατρίδα, μας προστατεύουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλείς. Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους».

(Visited 67 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.