Τι υποσχέθηκε ο Κωνσταντίνος Κουκάς στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου

Newsroom
06/01/2023 15:31
 
 
 

 

Υψηλούς – αλλά όχι ανέφικτους – στόχους έχει θέσει ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς για το νησί του που, στο μυαλό των περισσότερων, έχει συνδεθεί αποκλειστικά με την νυχτερινή διασκέδαση.

Όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά τη τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μυκόνου που πραγματοποιήθηκε μετά τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Δημαρχείο, προσωπικό του όραμα είναι να μετεξελιχθεί η Μύκονος και σε έναν κορυφαίο πολιτιστικό προορισμό, έναν τόπο – πρότυπο που θα απαντά με ρεαλιστικό, αλλά και πρακτικό τρόπο στην άναρχη ανάπτυξη.

Διαβάστε μερικά σημεία από την ομιλία του κ. Κουκά: 

«Στη σημερινή ζωή και στο σημερινό κόσμο τίποτα δεν μας χαρίζεται και ‘μείς, οι Μυκονιάτες, το γνωρίζουμε παρά πολύ καλά.

Η δική μας αδιαπραγμάτευτη αρχή είναι ότι εμείς θα παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν τόπο πρότυπο ανάπτυξης με διακριτή πολιτιστική ταυτότητα, με σεβασμό στις παραδόσεις και στα έθιμά μας και με σύγχρονες υποδομές.

Το προσωπικό μου όραμα είναι να συμβάλλω ώστε η Μύκονος να είναι το πρώτο νησί σε όλο τον κόσμο που θα απαντήσει με ένα ρεαλιστικό και πρακτικό τρόπο στο πρόβλημα της άλογης ανάπτυξης και που πέρα από ένας κορυφαίος τουριστικός προορισμός να μετεξελιχθεί και σε ένα κορυφαίο πολιτιστικό προορισμό.

Γι’ αυτό και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και με τη δική σας εμπιστοσύνη και τα επόμενα χρόνια για να κάνουμε τα όνειρά μας πράξη.

Καλή χρονιά και καλή φώτιση σε όλες και σε όλους.».

(Visited 195 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.