ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις υπηρεσίες της Μυκόνου για τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου

Newsroom
28/03/2023 08:48
 
 
 

 

Στάση εργασίας σε όλες τις υπηρεσίες της Μυκόνου έχει προκηρύξει για σήμερα 28 Μαρτίου η ΑΔΕΔΥ για τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, «συμβάλοντας στην ανάδειξη του θέματος, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ προκηρύσσει την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023, στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00 για όλες τις υπηρεσίες της Μυκόνου, για να στηριχτεί η κινητοποίηση των σωματείων του ΥΠΠΟΑ, στις 11:30 πμ στο Δημαρχείο στη Μύκονο».

Η ΑΔΕΔΥ επισημαίνει ακόμη ότι ο ξυλοδαρμός του Μιχάλη Ψαρρού, ο οποίος «έγινε πιθανότατα στο πλαίσιο των υπηρεσιακών του καθηκόντων, είναι υπεύθυνος για την προστασία του αρχαιολογικού περιβάλλοντος και των μνημείων της Μυκόνου, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία όσων συναδέλφων ασκούν εποπτεία και έλεγχο σε περιοχές ιδιαίτερου οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως είναι τα νησιά της τουριστικής “μονοκαλλιέργειας”».

Σημειώνεται ακόμη στην ίδια ανακοίνωση ότι ο ξυλοδαρμός αποτελεί «μικρό μόνο μέρος της βίας που ασκείται από οργανωμένα συμφέροντα κατά του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος».

(Visited 30 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.