Συναγερμός στη Μύκονο για την εξαφάνιση και δεύτερου ανηλίκου

Newsroom
06/05/2023 10:40
 
 
 

 

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, στις 14:05, εξαφανίστηκε από το νησί της Μυκόνου, ο Γιώργος, Σ., 16 ετών. Υπάρχουν πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον ανήλικο Νικόλαο Κ..

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, την Πέμπτη 4 Μαΐου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γιώργος Σ., έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1,80 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι, αθλητικά παπούτσια με την επωνυμία Nike. Φοράει γυαλιά μυωπίας.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Μαΐου από το νέο λιμάνι της Μυκόνου.

(Visited 611 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.