Μύκονος: Απέκτησε το δικό της ελαιοτριβείο

Newsroom
23/05/2023 21:21
 
 
 

 

Στο κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγροκτηνοτρόφων Μυκόνου στεγάζεται πλέον το ελαιοτριβείο του νησιού, το οποίο υπήρξε δέσμευση της δημοτικής αρχής και διαχρονικό αίτημα των ανθρώπων της πρωτογενούς παραγωγής.

«Η Μύκονος έχει πλέον το δικό της ελαιοτριβείο! Οπότε από εφέτος βγάζουμε το δικό μας λάδι στον τόπο μας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Κουκάς, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

Η Μύκονος έχει πλέον το δικό της ελαιοτριβείο!

Άλλη μία δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και ένα διαχρονικό αίτημα των ανθρώπων της πρωτογενούς παραγωγής έγινε πραγματικότητα. Οπότε από εφέτος βγάζουμε το δικό μας λάδι στον τόπο μας.

Μετά και την πρόσφατη αγορά από το Δήμο Μυκόνου του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού για την κατασκευή μιας σύγχρονης μονάδας, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 ήταν ομόφωνη για την εγκατάσταση της μονάδας στο κτίριο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγροκτηνοτρόφων Μυκόνου.

Τονίζουμε και πάλι την αταλάντευτη άποψή μας, πως με την οργάνωση και λειτουργία αυτού του σύγχρονου ελαιοτριβείου στη Μύκονο, η επιδίωξη του Ερασιτεχνικού Οινοελαιουργικού Συλλόγου Μυκονίων (ΕΡ.Ο.Σ.) έγινε πραγματικότητα όπως και υποσχεθήκαμε. Προωθούμε έργα, που ενισχύουν τον αγροτικό και παραγωγικό τομέα της Μυκόνου, πάντα με στόχο τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης.

(Visited 68 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.