Δήμος Μυκόνου: Αναζητά καταλύματα για τη στέγαση δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων

Newsroom
10/08/2023 18:48
 
 
 

 

Εκ νέου κάλεσμα προς τους ιδιοκτήτες και διαχειριστές διαθέσιμων ακινήτων στο νησί απευθύνει ο Δήμος Μυκόνου, προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ενδεχόμενη σύναψη μισθωτικής σχέσης με τον Δήμο.

Ειδικότερα, ο Δήμος Μυκόνου αναζητεί να μισθώσει επιπλέον κατοικίες, ξενοδοχεία ή συγκροτήματα κατοικιών, για τη φιλοξενία φέτος και τις επόμενες χρονιές εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος), αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, όπως και δημοτικών υπαλλήλων.

Η δαπάνη θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου Μυκόνου και η επιλογή θα γίνει κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας.

«Η κίνηση αυτή στοχεύει στο γενικότερο όφελος της κοινωνίας μας […] Η ανεύρεση στέγης είναι εξόχως σημαντική για το νησί μας, καθώς σε άλλη περίπτωση, οι κομβικές υπηρεσίες του νησιού, θα παραμείνουν υποστελεχωμένες ή ακόμα και κενές» αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 22893-60122 (Γραφείο Δημάρχου, αρμόδια υπάλληλος: Ιωαννίδου Έλενα) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lease@mykonos.gr.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 228 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*