Μύκονος: Το Gay Only Hotel είναι γεγονός

Newsroom
28/03/2024 11:20
 
 
 

 

Μια «εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις της gay κοινότητας» ανακοίνωσε ότι στοχεύει να προσφέρει το Ξενοδοχείο Akkadian, ένα πολυτελές κατάλυμα 5 αστέρων στην καρδιά της Μυκόνου που επαναπροσδιορίζει την ταυτότητά του και συστήνεται ως το νέο Gay Only Hotel του νησιού.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, το Akkadian επιθυμεί να συμβάλει στην ενίσχυση της ποικιλομορφίας και της φιλικότητας της Μυκόνου και προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στο πλαίσιο μιας ανοικτής κοινότητας. «Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την μετατροπή του Akkadian Boutique Hotel ως το νέο Gay Only κατάλυμα στη Μύκονο. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας, δίνοντας έμφαση στην ανοιχτή αγκαλιά προς την gay κοινότητα και στην πολυπολιτισμική μας φιλοσοφία» τονίζει η διοίκηση του Akkadian Gay Only Boutique Hotel.

Χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου είναι η εξαιρετική τοποθεσία σε κεντρικό σημείο, οι πολυτελείς παροχές, διασκέδαση και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου, καθώς και ένα ασφαλές, εχέμυθο και οικείο περιβάλλον για τους επισκέπτες.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 446 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*