Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου: Προμηθεύεται πυλώνες τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας, νερού και πυροσβεστικών φωλεών

Newsroom
18/12/2020 3:32
  •  
  •  
  •  

Δύο διαγωνισμούς, συνολικού ύψους σχεδόν 120.000€ (πλέον ΦΠΑ), προκήρυξε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών της μαρίνας και των λιμένων Μυκόνου.

Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά στη συνολική προμήθεια πυλώνων τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας και νερού στα σκάφη που προσεγγίζουν τους λιμένες Μυκόνου. Ειδικότερα, αφορά στην προμήθεια 12 πυλώνων και 5 τριφασικών πυλώνων τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας και νερού σε σκάφη και 835 κάρτες προπληρωμής για τα προσφερόμενα pillars. Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται ενδεικτικά σε 59.932,50€ (πλέον ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους.

Ο δεύτερος διαγωνισμός αφορά στην προμήθεια πυροσβεστικών φωλεών, με δυνατότητα θέσης στην κολώνα του σώματος για πυροσβεστήρα χειρός έως 6kg, στη μαρίνα Μυκόνου και περιλαμβάνει 52 Πυροσβεστικές φωλιές, 52 Πυροσβεστήρες χειρός 6kg και 52 Στηρίγματα σωσίβιου. Επίσης, προβλέπεται η μεταφορά των υλικών στις εγκαταστάσεις του Δ.Λ.Σ.Μ. και η εγκατάστασή τους σε κατάσταση πλήρης λειτουργίας. Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται ενδεικτικά στο ποσό των 59.904,00€ και επίσης χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς ανέφερε: «Με επιμονή και συνέπεια εργαζόμαστε για να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το νησί ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου. Θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για τον έγκαιρο και σωστό προγραμματισμό, όσον αφορά την ενίσχυση των υποδομών των λιμένων, ώστε να είναι πιο ασφαλή και λειτουργικά. Συνεχίζουμε με στοχευμένες παρεμβάσεις για την ενίσχυση των υποδομών ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών μας».

(Visited 42 times, 1 visits today)