Πλήρης επισκευή του γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ στην Λάκκα από την Περιφέρεια

Newsroom
13/04/2021 13:47
 
 
 

Τη σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου για την πραγματοποίηση του έργου «Επισκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης – πετοσφαίρισης περιοχής “Λάκκας” Χώρας Μυκόνου» ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Το έργο πραγματοποιείται στο πλαίσιο αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων των νησιών που πραγματοποιεί η Περιφέρεια, η οποία έχει αναλάβει τη σύνταξη της μελέτης, την δημοπράτηση, την χρηματοδότηση και την παρακολούθηση υλοποίησής του.

Οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεστούν προκειμένου να παραδοθεί ολοκληρωμένο είναι:

*Καθαιρέσεις κατακερματισμένων δαπέδων.

*Κατασκευή νέων αθλητικών δαπέδων.

*Επίστρωση αγωνιστικού χώρου με ελαστικό τάπητα.

*Τοποθέτηση στυλοβατών και πινάκων καλαθοσφαίρισης.

*Τοποθέτηση συγκροτήματος πετοσφαίρισης.

*Εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού.

*Ενίσχυση πρασίνου με φυτεύσεις.

Το έργο θα ολοκληρωθεί εντός 14 μηνών από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, αναφερόμενος στο – προς υλοποίηση – αθλητικό έργο, δήλωσε: «Αναβαθμίζεται η πολυσύχναστη περιοχή της Λάκκας Μυκόνου με την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ και της πλατείας που βρίσκεται μεταξύ των αθλητικών εγκαταστάσεων και του Πολιτιστικού Χώρου της Λάκκας. Η Μύκονος αποκτά έναν Πολυχώρο Αθλητισμού – Πολιτισμού σύγχρονο, λειτουργικό και εναρμονισμένο από αρχιτεκτονικής πλευράς με το πανέμορφο και ιδιαίτερο αστικό περιβάλλον της. Η συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου παράγει πάντα ωφέλιμα αποτελέσματα για τους πολίτες».

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*