Πώς θα λειτουργήσει η Επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» στη Μύκονο

Newsroom
11/05/2021 13:29
 
 
 

Δύο νέες εμβολιαστικές γραμμές με εμβόλια Johnson & Johnson θα αναπτυχθούν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, στο πλαίσιο της Επιχείρησης «Γαλάζια Ελευθερία», λεπτομέρειες της οποίας έγιναν γνωστές σήμερα το πρωί στη σύσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με Περιφερειάρχες και Δημάρχους της νησιωτικής Ελλάδας.

Επιπλέον, για το «Νησί των Ανέμων» αναμένεται και η οριστικοποίηση επίσκεψης από δύο έκτακτα εμβολιαστικά κλιμάκια το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου. «Μια σημαντική εξέλιξη που θα συντελέσει σημαντικά στη θωράκιση της δημόσιας υγείας και θα διαμορφώσει ένα πιο ασφαλές και ευνοϊκό περιβάλλον για μια επιτυχημένη τουριστική περίοδο» δήλωσε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

Επισημαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός, κατά την διάρκεια της σύσκεψης, δήλωσε ότι μέσα στον Ιούνιο θα μπορούν να έχουν εμβολιαστεί όσοι κάτοικοι της Μυκόνου (αλλά και των υπολοίπων νησιών) το επιθυμούν, ενώ ταυτόχρονα θα εφαρμοστούν αυστηρά μέτρα και έλεγχοι κατόπιν της άρσης των απαγορευτικών μέτρων για τις εσωτερικές μετακινήσεις.

(Visited 138 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*