Συμμετοχή Κουκά σε εκδήλωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τον Τουρισμό και την Ασφάλεια

Newsroom
09/06/2021 13:22
 
 
 

 

Στην διαδικτυακή εκδήλωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με θέμα «Τουρισμός και Ασφάλεια» συμμετείχε ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Κουκάς τόνισε πόσο σημαντική είναι για τους τουριστικούς προορισμούς η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, καθώς φιλοξενούν διαχρονικά εκατομμύρια επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης.

Υποστήριξε, ακόμη, ότι η απόφαση να συσταθούν Υποδιευθύνσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, αλλά και η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας και σε άλλους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς «θα έχει πολλαπλά οφέλη σε όλα τα επίπεδα για τη χώρα, αλλά και τα νησιά», συγχαίροντας παράλληλα τον αρμόδιο Υπουργό, αλλά και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ «για την αποφασιστικότητα και την ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν».

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, η Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κα Βίκυ Λοΐζου και η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου κα Kate Smith.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*