Στο 1o Mykonos Basketball Camp για παιδιά και εφήβους ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Newsroom
25/06/2021 1:55
  •  
  •  
  •  

Στις 2,3 και 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Mykonos Basketball Camp για παιδιά και εφήβους 8-18 ετών, αθλητές ή μη, ανεξαρτήτως εμπειρίας στο μπάσκετ, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Μυκόνου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΔΚΑ) Κυκλάδων.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο μπάσκετ του Γυμνασίου στην περιοχή Βρύση (18:00-23:00) και όλοι οι συμμετέχοντες θα καταταχθούν σε γκρουπ ηλικίας, αλλά και δυναμικότητας που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του τριημέρου.

 

Επισημαίνεται ότι στο 1ο MYKONOS BASKETBALL CAMP θα λάβουν μέρος οι:

*Κωνσταντίνος Φλεβαράκης και Ελένη Καπογιάννη (προπονητές).

*Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Όλγα Χατζηνικολάου, Λολίτα Λύμουρα (αθλητές).

Επίτιμος προσκεκλημένος είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης και στην περιγραφή του αγώνα της λήξης θα είναι ο Βασίλης Σκουντής.

 

Στόχος του camp είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό να γνωρίσουν το μπάσκετ μέσα από τα μάτια καταξιωμένων αθλητών και προπονητών που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό και να μοιραστούν μαζί τους γνώσεις και εμπειρίες.

Σε όλα τα παιδιά θα διατεθούν μπλουζάκια με το λογότυπο του camp και αναμνηστική βεβαίωση συμμετοχής.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid-19 που θα ισχύουν την περίοδο διεξαγωγής του.

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

1.Υπεύθυνη δήλωση γονέα.

2.Βεβαίωση υγείας παιδιού από γιατρό.

3.Self Test για τον κορωνοϊό που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι 24 ώρες πριν την είσοδό του/της στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στη σελίδα του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς του Δήμου Μυκόνου στο Facebook, στο Instagram.com/Mykonos_Basketball_Camp και στο www.mykonos.gr.

Πληροφορίες στο 22893-60140 (καθημερινά εκτός Σ/Κ 08:00-15:00).

Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή στο culture@mykonos.gr.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ο αριθμός των συμμετεχόντων θα εξαρτηθεί από το επιτρεπόμενο όριο λόγω Covid-19 σύμφωνα με τα επίσημα πρωτόκολλα.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής

Κατεβάστε την υπεύθυνη δήλωση γονέα

(Visited 38 times, 1 visits today)