Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. υποδέχθηκε στη γενέτειρά της η Κατερίνα Μονογυιού

Newsroom
27/07/2021 15:49
 
 
 

Τους κ.κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Μιχάλη Καραμαλάκη υποδέχθηκε χθες στο «Νησί των Ανέμων» η Μυκονιάτισσα βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, η οποία τους και ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γρυπάρειο για την ανακοίνωση των νέων μέτρων, η κα Μονογυιού αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να υπογραφεί ΚΥΑ που να προβλέπει βαριά πρόστιμα σε όσους πραγματοποιούν παράνομα κορωνοπάρτυ σε βίλες.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, οι ενέργειες αυτές πραγματοποιήθηκαν κατόπιν προτάσεων που κατέθεσε το Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης και Εστίασης Μυκόνου και το Σωματείο Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου, με την κα Μονογυιού να δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την υπογραφή της ΚΥΑ και την επιβολή βαριών προστίμων σε όσους παρανομούν.

Η βουλευτής ξεκίνησε την τοποθέτηση της λέγοντας: «Το ύψιστο αγαθό είναι η δημόσια υγεία και οφείλουμε να την διαφυλάξουμε. Είναι ανάγκη τώρα να καταστήσουμε σαφές ότι η Μύκονος είναι ένας ασφαλής προορισμός», ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε αφενός στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα στις 20 Ιουλίου, παρουσία του Γ.Γ. του Σωματείου Επιχειρηματιών Κέντρων Εστίασης και διασκέδασης Μυκόνου κ. Ηρακλή Ζησιμόπουλου κι αφετέρου στην επιτακτική ανάγκη να υπάρχει μόνιμα εισαγγελέας και ειρηνοδίκης ώστε η Αστυνομία και το Λιμενικό να έχουν τη δυνατότητα να επιτελούν γρήγορα και πιο εύκολα το έργο τους.

Επίσης, η κα Μονογυιού αναφέρθηκε στις διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποίησε για το συγκεκριμένο θέμα μαζί με τον κ. Ζησιμόπουλο με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη στις 19 Ιουλίου, αλλά και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη στις 20 Ιουλίου, όπως επίσης και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Λιμενικού και Αστυνομίας για τον εντοπισμό των παράνομων πάρτι που πραγματοποιούνται σε σκάφη.

Η βουλευτής υπογράμμισε ότι θα πρέπει να εξεταστεί με προϋποθέσεις η διεύρυνση ωραρίου στα μπαρ και στα κέντρα διασκέδασης στους τουριστικούς προορισμούς, τονίζοντας ότι οι επιχειρηματίες της Μυκόνου τηρούν πιστά και με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας και τα πρωτόκολλα και δεν γίνεται μερικοί ανεύθυνοι και ασυνείδητοι που δεν σέβονται τη δημόσια υγεία και τα μέτρα να κρατούν δέσμιο το νησί και την χώρα.

Η ανακοίνωση της κας Μονογυιού καταλήγει με τη δήλωση που έκανε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης στη σύσκεψη, ότι δηλαδή «ήρθαμε εδώ για να μείνουμε και θα προφυλάξουμε το brand name του νησιού».

(Visited 56 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*