Συνελήφθη ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς

Newsroom
17/08/2021 15:16
 
 
 

 

Στο αυτόφωρο οδηγείται σε λίγη ώρα ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα (λίγα λεπτά μετά τις 03:00) βρέθηκε, μαζί με στενούς συνεργάτες του, στην παραλία Καλό Λιβάδι για την κατεδάφιση αυθαιρέτων κατασκευών, οι οποίες είχαν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία του νησιού.

Υλοποιώντας (αιφνιδιαστικά) την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κι αφότου εξέπνευσε η πενθήμερη προθεσμία που είχε δοθεί, ο κ. Κουκάς, οι αντιδήμαρχοι Αλέκος Κουκάς, Ιάκωβος Δακτυλίδης και Ντίνα ΣαμψούμΥΚΌΝΟΥ νη, καθώς και μέλη του δημοτικού συμβουλίου , έγιναν μάρτυρες της μεταμεσονύκτιας κατεδάφισης από μηχάνημα του Δήμου. Μια κατεδάφιση, η οποία – σύμφωνα με το mykonosvoice.gr – φανερώνει «πυγμή και πραγματική αγάπη για τον τόπο».

Μετά από μήνυση του επιχειρηματία, έχει ήδη κινηθεί διαδικασία τόσο για τον Δήμαρχο Μυκόνου, όσο και για τους αντιδημάρχους που βρέθηκαν εκεί, ωστόσο σύσσωμη η κοινωνία του νησιού, όπως και όλες οι παρατάξεις του Δήμου βρίσκονται στο πλευρό τους.

(Πληροφορίες, φωτογραφίες: mykonosvoice.gr)

(Visited 2.008 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*