Παρεμβάσεις συντήρησης και αναβάθμισης σε σχολικές μονάδες της Μυκόνου

Newsroom
14/09/2021 12:05
  •  
  •  
  •  

Τις απαραίτητες παρεμβάσεις συντήρησης, επισκευής, απολύμανσης και αναβάθμισης των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων προκειμένου να παραδοθούν στην εκπαιδευτική κοινότητα σχολεία απολύτως ασφαλή και αναβαθμισμένα, τόσο λειτουργικά, όσο και αισθητικά, πραγματοποίησε – για ακόμη μια χρονιά – ο Δήμος Μυκόνου.


Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς – στο πλαίσιο του καθιερωμένου αγιασμού για την έναρξη της νέα σχολικής χρονιάς – παρέστη σε αγιασμούς σχολείων, ενώ σε σχετική του δήλωση, τόνισε:

«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη ελπίδα, όνειρα και προσπάθεια για γνώση. Όλοι ευχόμαστε να είναι μια καλή και ασφαλή χρονιά για τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς.

Η δημοτική μας αρχή, όπως κάθε χρονιά έχει κάνει αυτό που πρέπει για τη συντήρηση και αναβάθμιση των σχολικών υποδομών και βεβαίως στηρίζει με πράξεις το έργο, αλλά και την καθημερινότητα των εκπαιδευτικών.

Είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ στον αγιασμό και να διαπιστώσω από κοντά την αισιοδοξία, αλλά και την αποφασιστικότητα όλων για να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να παραμείνουν τα σχολεία μας ανοικτά και ασφαλή».

(Visited 16 times, 1 visits today)