Άδωνις Γεωργιάδης: Η Πάρος, το στοίχημα με επιχειρηματία και το… τένις (video)

Newsroom
12/03/2022 23:42
 
 
 

 

Στοίχημα με έναν επιχειρηματία από την Πάρο έβαλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια του “Ενώπιος Ενωπίω“.

Ο κ. Νίκος Λαουράκης είναι επιχειρηματίας στην Πάρο και μίλησε στο”Ενώπιος Ενωπίω” για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και οι επιχειρηματίες του νησιού. «Είμαστε δύο χρόνια στη φτώχεια και πάμε για τρίτο. Η βενζίνη στην Πάρο είναι τώρα 2,37 ευρώ το λίτρο» ανέφερε ο κ. Λαουράκης.

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Γεωργιάδης τον ρώτησε τι επιχείρηση έχει στην Πάρο, με τον κ. Λαουράκη να απαντάει, καφετέρια. «Δεν είχατε το καλοκαίρι δουλειά στην Πάρο;» ρώτησε εκ νέου ο υπουργός Ανάπτυξης, με τον επιχειρηματία να απαντάει: «Μιλάτε για έναν μήνα δουλειά; Ένας μήνας δουλειά μπορεί να καλύψει τα δύο χρόνια».

«Η Πάρος, τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο ήταν τίγκα. Δεν έπεφτε καρφίτσα στην Πάρο. Δεν υπήρχε ούτε ράντζο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, με τον κ. Λαουράκη να του απαντάει ότι «Μάλλον σε άλλο πλανήτη ζείτε. Μάλλον θα ζούσατε στη Νάουσα και την Παροικιά. Στη χλιδή με τα Cayenne και τις Porsche».

Τότε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποφάσισε να βάλει ένα στοίχημα με τον επιχειρηματία. «κ. Λαουράκη θα μου κάνετε μία χάρη. Θα μου στείλετε το ΑΦΜ σας και αύριο θα δω εγώ με την άδειά σας το “Ζ” σας. Αν δεν είναι του 2021 το τετραπλάσιο από το 2020, τότε στο τένις που θα παίξουμε οι δυο μας θα σας χαρίσω δύο game» είπε ο κ. Γεωργιάδης, καθώς είχε παρατηρήσει ότι ο κ. Λαουράκης είχε πίσω του μία ρακέτα του τένις.

«Αφήστε την κλάψα. Η Μύκονος και οι Κυκλάδες πήγαν τέλεια τουριστικά πέρυσι και θα πάνε τέλεια και φέτος» κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

(Visited 383 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*