Ανακαλύπτουμε τα Λιβάδια Ποσειδωνίας στην Πάρο!

Newsroom
06/05/2022 01:17
 
 
 

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας (ΝΑΙΑΣ) και το Cyclades Preservation Fund (CPF) συνδιοργανώνουν και σας προσκαλούν σε ένα διήμερο ενημερωτικών και ψυχαγωγικών δράσεων το διήμερο Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Μαΐου 2022 στην Πάρο, με στόχο την …ανακάλυψη της σημασίας και των απειλών των λιβαδιών Ποσειδωνίας που βρίσκονται στις θάλασσες και στις ακτές των νησιών μας!

Το Σάββατο 7/5 και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί στη δημοτική αίθουσα της μαρίνας της Νάουσας Πάρου ομιλία από εκπρόσωπο του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Την Κυριακή 8/5 και ώρα 11.00 στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Κέντρο Πάρου θα διοργανωθούν παιδικά εργαστήρια εικαστικών με θέμα τα λιβάδια Ποσειδωνίας, ενώ θα υπάρχουν βίντεο και παρουσιάσεις για παιδιά, live streaming από το βυθό, κόμικς, κολάζ και ζωγραφική. Θα έχει προηγηθεί στις 9.30 δράση εθελοντικού καθαρισμού στο Πάρκο Πάρου ενώ στη 13.00 ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας μας προσκαλεί στα κελιά στον Άι Γιάννη, με το φαγητό, το πιάτο μας και το ποτήρι μας και κέφι για χορό.

Οι δράσεις εντάσσονται στην πρωτοβουλία Cyclades Posidonia Alert και υποστηρίζονται από το Πάρκο Πάρου, το Seacology Foundation, το Edmiston Yachting και την Blue Star Ferries.

(Visited 209 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*