Συναντήσεις Ζαννετίδη με τον Δήμαρχο και φορείς του πρωτογενή τομέα της Πάρου

Newsroom
07/11/2022 12:19
 
 
 

 

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων του πρωτογενή τομέα της Πάρου είχε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και εντεταλμένος για τον Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψής του στο νησί για τη Γενική Συνέλευση του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Νάουσας Πάρου.

Ειδικότερα, ο κ. Ζαννετίδης συναντήθηκε με τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου κ.κ. Κώστα Σαμαλτάνη κι Αρσένη Λουκή), με τα μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πάρου κ.κ. Δημήτρη Μπογιατζή κι Άγγελο Πιτσικάλη και με τα μέλη του Συλλόγου Αλιέων Πάρου κ.κ. Δημήτρη Σκιαδά κι Ανάργυρο Ταντάνη, με τους οποίους συζήτησε για τα θέματα που αφορούν στον εκάστοτε κλάδο που αντιπροσωπεύουν. Οι εκπρόσωποι των φορέων έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους, ενώ συγχρόνως εξέφρασαν την ικανοποίηση τους «για τη διαρκή, ειλικρινή και χρήσιμη συνεργασία που έχουν με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου», όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Χθες Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 ο κ. Ζαννετίδης παρέστη στην Γ.Σ. του ΤΟΕΒ Νάουσας Πάρου μαζί με τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά και τον κτηνίατρο της Π.Ε. Πάρου κ. Νικόλαο Τσιγώνια. Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον κ. Ζαννετίδη, τον κ. Μπιζά, τον κ. Τσιγώνια και τα μέλη της προσωρινής διοίκησης για τις ενέργειες που
υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο ΤΟΕΒ. Επίσης, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Μετά το πέρας της Γ.Σ. ο κ. Ζαννετίδης δήλωσε: «Μια σημαντική μέρα σήμερα για τον πρωτογενή τομέα του νησιού της Πάρου. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της γενικής συνέλευσης του νεοσύστατου τοπικού οργανισμού εγγείων βελτιώσεων Νάουσας Πάρου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια μας να επανασυστήσουμε από την αρχή τον τοπικό αυτό οργανισμό που θα αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης και προόδου της πρωτογενούς
παραγωγής της Πάρου.
Ευχαριστώ τους παραγωγούς αυτούς που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, λόγω των συνεχών κρίσεων και εκτόξευσης στα ύψη του κόστους παραγωγής, συνεχίζουν να αγωνίζονται και να δημιουργούν. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον κτηνίατρο μας Νίκο Τσιγώνια, τους παραγωγούς της προσωρινής διοίκησης που όρισε με απόφασή του οΠεριφερειάρχης μας Γιώργος Χατζημάρκος, καθώς και τον συνάδελφο στο Περιφερειακό Συμβούλιο και Έπαρχο Πάρου Κώστα Μπιζά που όλοι μαζί φέραμε σε πέρας αυτό το αποτέλεσμα.
Τώρα χρειάζεται δουλειά, οργάνωση και συνεργασία. Θα είμαστε δίπλα τους σαν Περιφέρεια να τους στηρίξουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλορίζικο το νέο διοικητικό συμβούλιο».

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*