Πάρος: Παρούσα στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας η παράταξη του Κώστα Μπιζά

kostas mpizas pontium
Newsroom
08/03/2023 09:52
 
 
 

 

Το παρών στη σημερινή διαμαρτυρία για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους, θα δώσει η παράταξη του Κώστα Μπιζά «Πάρος-Με ευθύνη και ενότητα».

Το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, αναφέρει τα εξής:
Με οδύνη και απέραντη θλίψη παρακολουθούμε τις εξελίξεις μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών και την απώλεια τόσων πολλών συνανθρώπων μας, και μάλιστα ανάμεσά τους πολλών νέων.

Συμμεριζόμαστε τον πόνο των οικογενειών που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, τα παιδιά τους κι άλλους συγγενείς κι εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας μαζί τους.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τις φωνές όλων των συμπολιτών μας, όλων των συμπατριωτών μας που επιζητούν να χυθεί άφθονο φως και να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να τιμωρηθούν όλοι υπαίτιοι του τραγικού δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου στις 12:00, στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους.

Θα είμαστε εκεί για να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας προς τις οικογένειες των θυμάτων και να διεκδικήσουμε την τιμωρία των υπευθύνων για να μην ξαναθρηνήσουμε για άλλα Τέμπη ποτέ ξανά.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*