Συνάντηση Μπιζά με την Πρόεδρο και τον Επιστημονικό Διευθυντή του Κ.Υ. Πάρου

Newsroom
11/04/2023 11:53
 
 
 

 

Με την Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής κα Μαρία Κουτσονικολή και τον Επιστημονικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Τζανίδη του Κέντρου Υγείας Πάρου συναντήθηκαν ο επικεφαλής Κώστας Μπιζάς και μέλη του συνδυασμού του «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα».

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην καλή λειτουργία του Κ.Υ. Πάρου, όπως η ανάγκη για στελέχωση με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, η παροχή κινήτρων στους ιατρούς ώστε να επιλέξουν το νησί, η διαδικασία του συστήματος διακομιδών μέσω ΕΚΑΒ καθώς και η βούληση του συνδυασμού (όταν αναλάβει την δημοτική αρχή) να κινήσει τις διαδικασίες σε συνεργασία με το Βελέντζειο Ίδρυμα για την ενεργοποίηση του υγειονομικού αεροσκάφους του Ιδρύματος. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας μιας νέας σύγχρονης δομής υγείας στην Πάρο.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συνδυασμός «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα» για τη συγκεκριμένη συνάντηση, αναφέρονται τα εξής:
«Ως συνδυασμός έχουμε δηλώσει ότι, σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, θα παραχωρήσουμε δημοτικό ακίνητο για την κατασκευή μιας νέας και σύγχρονης δομής υγείας, που θα καλύπτει τις ανάγκες του μόνιμου πληθυσμού της Πάρου, καθώς και τις ανάγκες των πολυπληθών επισκεπτών μας.

Οι δηλώσεις του δημάρχου περί κατασκευής νοσοκομείου στο νησί μας, χωρίς να υπάρχει σοβαρή επιστημονική και ρεαλιστική επιχειρηματολογία, προφανώς υπενθυμίζουν στους συμπολίτες μας, την προ 4ετίας υπόσχεση του, που έγινε απλά για να γραφτεί στο προεκλογικό του φυλλάδιο το 2019 και προφανώς θα εμπεριέχεται και στο προεκλογικό φυλλάδιο του 2023.

Αγωνιούμε για την υγεία όλων μας και δεσμευόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε με ΕΥΘΥΝΗ και ΕΝΟΤΗΤΑ να προσφέρουμε αυτά που έχει ανάγκη το νησί μας».

(Visited 100 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*