Πάρος: Έτσι σκοτώθηκε ο 27χρονος με το ηλεκτρικό πατίνι – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ο 60χρονος

Newsroom
20/04/2023 11:20
 
 
 

 

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια συνελήφθη ο 60χρονος άνδρας οικοδόμος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα έναν 27χρονο οδηγό ηλεκτρικού πατινιού, που έχασε την ζωή του στην Πάρο.

Παράλληλα οι αστυνομικοί πήραν αίμα από τον 60χρονο που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ουσίες. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, οικοδόμος στο επάγγελμα, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Πως έγινε το δυστύχημα

Στις 10:15 το πρωί της Τρίτης (18/4) ο οδηγός του αυτοκινήτου, συγκρούστηκε πλάγια μετωπικά με τον άτυχο 27χρονο που επέβαινε σε πατίνι στην επαρχιακή οδό Νάουσας- Αμπελά στην περιοχή Νταμούλη. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 27χρονο με καταγωγή από την Καλαμάτα, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στις 17:30 της ίδιας ημέρας.

Η σορός του θύματος θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, διερευνά το οικείο τμήμα.

 

Πηγή: newpost.gr

(Visited 7.306 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*