«Γνωριμία… και συγκεκριμένα, επαναπροσέγγιση γνωριμίας» με τους υποψήφιους Πάρου στους «Ανοιχτούς Ορίζοντες»

Newsroom
03/09/2023 12:51
 
 
 

 

Καθώς προετοιμαζόμαστε για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θέλουμε να συστηθούμε, και για την ακρίβεια να ξανασυστηθούμε.

Ως ενεργοί πολίτες, που δεν εμφανιστήκαμε ξαφνικά, μας γνωρίζετε! Οι «φωνές» μας γνωστές στις μεγάλες συνελεύσεις και στα δημοτικά συμβούλια. Η παρουσία μας «σκιά» για τις Παριανές και τους Παριανούς. Οπότε, κάθε άλλο παρά τυχαίες δεν είναι οι υποψηφιότητες μας.

Δεν είμαστε σωτήρες και ούτε θα ακούσετε από εμάς παχιά και μεγάλα λόγια. Απλά πιστεύουμε στον αγώνα για αειφόρα και βιώσιμα νησιά 360 ημερών και όχι 180. Η δέσμευσή μας εκτείνεται στη διασφάλιση μιας λειτουργικής καθημερινότητας για όλους εσάς.

Φέρνουμε νέες προοπτικές και το θάρρος να αμφισβητήσουμε το status quo. Προτείνουμε καινοτόμες λύσεις, ενώ παράλληλα υιοθετούμε αποδεδειγμένες στρατηγικές που λειτουργούν.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, είμαστε αποφασισμένοι να γεφυρώσουμε τα κενά και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε πολιτική στιγμή. Η ατζέντα μας επικεντρώνεται σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών του νησιού, στη δημόσια υγεία, στα σχολικά κτίρια, στην εκπαίδευση, στις υποδομές, στην κατάληψη δημοσίων χωρών και στην πολιτική προστασία.

Υποσχόμαστε να προσεγγίσουμε αυτά τα θέματα θεσμικά και με επιχειρήματα. Θα ασκήσουμε κριτική όπου χρειάζεται, αλλά θα εστιάσουμε κυρίως σε συγκεκριμένες λύσεις. Τέλος, «καλωσορίζουμε» την κριτική, αλλά απορρίπτουμε τις κενές υποσχέσεις.

Κάθε μέρα, θα εργαζόμαστε σκληρά για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να σας δείξουμε την απίστευτη δύναμη που κρατάτε στα χέρια σας, την οποία είναι επιβεβλημένο να την αξιοποιήσετε την 8η Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή σας.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε…

Φιλία Γρηγοράσκου
Κωνσταντίνος Ρούσσος
Μανος Σταυριανός
Στέλλα Φερεντίνου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 45 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*