Επίσκεψη του Γιώργου Λεονταρίτη στην Πάρο

Newsroom
12/03/2024 18:28
 
 
 

 

Στην Πάρο βρέθηκε σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο του νησιού με τον δήμαρχο Κώστα Μπιζά, παρουσία του Επάρχου Πάρου Βαζαίου Πετρόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην έναρξη της Β΄ φάσης των έργων οδοποιίας στο νησί, η οποία αφορά παρεμβάσεις επούλωσης φθορών σε όλο το μήκος του Επαρχιακού οδικού δικτύου και εργασίες ασφαλτόστρωσης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από την Παροικιά με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο συγκεκριμένο τμήμα του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Απριλίου, στην συνέχεια θα υπάρξει μια διακοπή των έργων οδοποιίας κατά την διάρκεια του Πάσχα και θα συνεχιστούν αμέσως μετά σε άλλες περιοχές του νησιού.
Στην συνέχεια του προγράμματος του ο κ. Λεονταρίτης επισκέφτηκε το νησί της Σαντορίνης όπου έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με την Έπαρχο Ιουλία Καραμολέγκου, τον Δήμαρχο Νίκο Ζώρζο και φορείς του νησιού.

Τέλος ο κ. Λεονταρίτης θα παρευρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της Σαντορίνης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 43 times, 1 visits today)
Latest Post

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*